© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Luxe Recreatieve Woonarken direct aan de Limburgse Maas!

Recreatieve woonarken in het Limburgse Ohe en Laak! Start verkoop: juni a.s..

Aqua Vive II frontzijde.jpg

Het woonark concept onder de naam 'Aqua Vive' is ontwikkeld door een combinatie van recreatie-specialisten en hoogwaardige botenbouwers. Het resultaat is een doordacht (hoogwaardig) drijvend appartement van 14,9 mtr. x 4,6 mtr. met alles erop en eraan! Luxe en comfortabel! De Aqua Vive Woonark is standaard uitgevoerd met ruime living (terras op achterdek), complete inbouwkeuken incl. o.a. vaatwasmachine en oven, drie slaapkamers, ruime badkamer met inloopdouche en badkamermeubel en een gescheiden toilet. De Aqua Vive woonark is standaard uitgevoerd met o.a. centrale verwarming, airconditioning en horrensysteem. De woonark is via de steiger aangesloten op rioolsysteem, gas, water, elektra en kabel.


Aqua Vive doorsnede incl. stuurkolom.jpg

In Ohe en Laak komen in eerste instantie 16 woonarken (uitbreiding tot max. 24 stuks) met een vaste ligplaats voor de kom van de bestaande jachthaven. Bij elke woonark is een extra ligplaats gecreŽerd voor het aanleggen van een sloep of zeilboot. (tot max. 7 mtr.)


De Aqua Vive is een drijvend appartement, onderhoudsvriendelijk en duurzaam!

Living vanaf terras .jpg

De indeling van de Aqua Vive (klik op de plattegrond om te vergroten)

Aqua Vive bovenaanzicht zonder stuurkolom.jpg

De 'Aqua Vive Recreatieve Woonark' is een uitstekende investering!

Aqua Vive II bedroom uitzicht.jpg

De Aqua Vive Woonark is trouwens een interessante investering, waarbij er sprake is van een positief rendement als u de Aqua Vive laat verhuren door NOVASOL. Deze internationale verhuurorganisatie verwacht dat u als eigenaar een rendement kunt behalen van ca. 6% netto over uw geÔnvesteerde kapitaal. Voor alle duidelijkheid: U bent niet verplicht om uw woonark te verhuren. De Aqua Vive kost op basis van volledig Turn-Key uitvoering (dus woonklaar) vanaf € 289.000,= excl. btw. inclusief het volledige eigendom van uw ligplaats. De btw over uw investering is bij verhuur terug te vorderen, dit kan ook als particuliere koper. De exploitatie, waaronder de verhuur en onderhoud kan ter plaatse in Ohe en Laak door de centrale receptie worden uitgevoerd, dit in samenwerking met NOVASOL. U heeft dus geen omkijken naar uw Aqua Vive Woonark! Mocht u geÔnteresseerd zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Info: 06.50745006 of mail naar info@BijzonderHuis.com


Locatie Ohe en Laak waar de 16 Aqua Vive Woonarken komen te liggen, verdeeld over twee steigers.

Locatie 24 Aqua Vives (MC genomen).jpg

BijzonderHuis.COM†/†Mail: BijzonderHuis.com / Tel. +31 (0) 223-865091.†††††††††††