© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Marcel Coltof Biografie

Afbeelding2.jpg

Onderstaande biografie is afgeleid van "Speakers Academy" waar Marcel Coltof regelmatig vaste spreker is op vastgoed-congressen en tijdens verkooptrainingen. Zie website van Speakers Academy.

Marcel Coltof is al 34 jaar ondernemer in recreatief vastgoed. Sinds 1984 is hij actief in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Door Elsevier werd Marcel al eens uitgeroepen tot Vakantiehuizenkampioen van Nederland.

Zijn verkooptalent maakt hem tot een begrip in vastgoedland. Kwaliteit en respect voor elkaar zijn vaste uitgangspunten voor deze sympathieke verkoper.

Marcel is geboren in Den Helder, in een middenstandsgezin met 7 kinderen. Al vroeg blijkt hij te beschikken over een ondernemersmentaliteit: op 10-jarige leeftijd organiseert hij voorstellingen met zijn eigen kindercircus 'Pepino' in het pakhuis van zijn vader. De opbrengsten hiervan, soms verrassend hoog, zijn dan bestemd voor goede doelen als 'het gehandicapte kind'.

Diezelfde ondernemendheid maakt dat Marcel niet veel op heeft met onderwijsinstituten. Op 16-jarige leeftijd sluit hij dan ook zijn schoolcarriŤre af om de wereld van het zakendoen in te trekken. Hij begint bij een oom in de confectie, vervolgens verkoopt hij wasmachines, radio's en televisies.
Na enige tijd in de meubelwinkel van zijn vader te hebben gewerkt, stapt Marcel op 20-jarige leeftijd over naar Van der Meer Meubelen, destijds het grootste meubelbedrijf van Nederland. Daar wordt zijn verkooptalent al snel ontdekt door de directie. Marcel wordt uitgeroepen tot jongste assistent manager van Van der Meer Meubelen en ingezet om door heel Nederland meubelbeurzen te organiseren.

In 1984 neemt hij afscheid van Van der Meer Meubelen en richt zich volledig op het verkopen van recreatief vastgoed. Zijn specialiteit blijkt het uitponden van bestaande bungalowparken. Zijn eerste grote uitpondingsopdracht verkreeg Marcel van de ABN. De toenmalige voorzitter van de raad van bestuur Dr. Andrť Batenburg daagde Marcel uit om een project in BelgiŽ aan te pakken, een project wat al een aantal jaren stilstond. Met een goede inventarisatie en frisse aanpak werden alle woningen ik korte tijd  verkocht. Al snel volgen er meer opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Bij moeilijke projecten weet Marcel feilloos waar het aan schort en kan de tekortkomingen omzetten in sterke verkoopargumenten. Hierdoor lukt het hem steevast om alle huizen van een project te verkopen, ook de laatste. Met zijn kennis van de markt weet Marcel telkens de beste locatie's te vinden. Hij stelt hoge kwaliteitseisen aan bouw Ťn inrichting en maakt exclusiviteit tot standaard. Door te kiezen voor gerichte verhuurorganisaties als partner biedt hij kopers en investeerders harde garanties ten aanzien van het rendement. Op zijn verkochte parken zijn de huizen dan ook tot op heden bij verkoop winstgevend gebleken.

In een nieuw project combineert Marcel, een fervent sportvlieger, werk en hobby: in NormandiŽ (Fr.) ontwikkelt hij voor een opdrachtgever het eerste echte Airpark van Europa. Aan een bestaand vliegveld verrijst een ruim opgezet park met riante villa's. Voorzien van alle denkbare luxe Ťn een hangar waar met gemak twee privťvliegtuigen gestald kunnen worden.

Als vormgever en projectadviseur is Marcel op dit moment bezig om het eerste exclusieve recreatiepark in Zweden op te zetten.

Naast vliegen ontspant Marcel zich door te genieten van zijn gezin en van muziek. Marcel is een niet onverdienstelijk drummer, maar presenteert (al 17 jaar) ook iedere zondagochtend een twee uur durend radioprogramma (met sixtie's en seventie's muziek) op Bonaire vanuit een radiostudio in Nederland. Vanwege zijn radiowerk en zijn kennis van muziek uit de seventie's is Marcel regelmatig te horen en te zien als gast DJ in de 'Ziggo Dome Member Club' te Amsterdam.

Marcel is een uitstekend spreker. Hij is positief ingesteld en authentiek. Marcel is in staat om verkoopteams te inspireren en te motiveren. Thuis in de vastgoedwereld kent hij de voetangels en klemmen. Met enthousiasme en humor deelt hij graag zijn ervaringen in de verkoop van vastgoed om u te behoeden voor valkuilen.


          


Actueel Nieuws ....

Unieke bouwkavel aan Lac de la RaviŤge in Zuid Frankrijk! Schitterend gelegen bouwkavel†van 2.7 ha. aan het†meer†"Lac de la Raviege". (voor het bouwen van een villa incl. div. bijgebouwen)

Dit prachtige†meer is 13 km lang en 410 hectare groot!

Lees meer....
Lac de la RaviŤge .jpg
Steeds meer particuliere beleggers geloven in recreatief vastgoed! Er zijn steeds meer particuliere beleggers die hun geld gaan investeren in recreatief onroerend goed. Dat komt o.a. doordat zij na de kredietcrisis op zoek zijn gegaan naar alternatieve vormen om hun

Lees meer....
landal Dwergter Sand.jpg
Actuele spaarrentes! U wilt natuurlijk de hoogste rente behalen met uw eigen geld. Vergelijk eenvoudig op www.spaarrente.nl De hoogste bieder is momenteel Dela Uitvaartverzekeringen met maximaal 2%. Met aftrek van uw rendementsheffing

Lees meer....
spaarrente.jpg
Uniek Middeleeuws Hotel-kasteel te koop in Zuid Frankrijk! Dit kasteel dateert uit ongeveer 980 AD. Het betreft een historisch Rijksmonument waardoor de overheid een belangrijke bijdrage in het onderhoud levert.
Een kasteel van deze omvang met de aangeboden

Lees meer....
Chateau 1 exterieur.jpg
Marcel Coltof te gast bij BNR Zakendoen met .... Marcel Coltof was te gast bij BNR NieuwsRadio in het programma Zakendoen met ... bij Rens de Jong. Hij sprak in de studio over de ontwikkeling van een Airpark in het Franse NormandÔe.

Op ca

Lees meer....
BNR Zakendoen met .....png
Herstylen van uw woning! Herstylen van je woning Het kan uit verkooptechnisch oogpunt zeer interessant zijn om een stylist door je woning te laten gaan en storende elementen aan te laten pakken c.q. te verbeteren! Het moet niet

Lees meer....
Herstylen van uw woning.jpg
(her)onderhandelen voor huurders van commercieel vastgoed Wij zijn volledig onafhankelijk en vervullen in opdracht van 'de huurder' de volgende opdrachten: - het zoeken van kantoorruimte, - het (her)onderhandelen van bestaande huurcontracten, - strategisch vastgoedadvies

Lees meer....
Opener foto 1.jpg
Presentatie recreatie en woonprojecten voor ABN AMRO relatie's Marcel Coltof†heeft op uitnodiging†van de ABN AMRO twee†vastgoed-beleggingspresentatie's gehouden voor ca. 120†vermogende relaties in de regio Noord-Holland! Deze eerste presentatie's zijn†succesvol afgeloten

Lees meer....
abn-amro-logo.jpg
Telegraaf: Duitse animo voor vakantiewoningen aan de kust .... door Jelmer Geerds/Telegraaf
CALLANTSOOG,†

Vakantiewoningen langs de kuststrook van Noord-Holland worden in sterk opkomende mate opgekocht door Duitse badgasten, die een uitstekende investering

Lees meer....
Telegraaf logo.png
B&B Villa ‘Zagaria’ in het zuiden van Frankrijk! Bent u op zoek naar een nieuwe (betaalbare) uitdaging in het zuiden van Frankrijk, dan hebben wij iets bijzonders voor u.

"Villa Zagaria" is buitengewoon geschikt is voor een B&B of te wel

Lees meer....
Villa Zagaria 1.jpg
Vrijstaande 8 pers. woning te koop op Landal Aelderholt Het betreft hier een 8 pers. vrijstaand type 8B (no. 55) met een woonoppervlakte van 80 m2.
Vraagprijs: € 129.500,= k.k.
Gegarandeerde huursom (door Landal GreenParks): € 7.176,= per jaar!

Lees meer....
Aelderholt vrouw golf voor 4 pers..jpg
Bungalowparken doen goede zaken! Landal Greenparks geeft in een persbericht aan een goed jaar achter de rug te hebben. Het bedrijf zag de omzet stijgen. Volgens Landal GreenParks komt dit door uitbreiding van parken, maar voornamelijk

Lees meer....
Winterberg Landal 86 exterieur zomer.jpg
Interessante beleggingsprojecten via 'BijzonderHuis' & 'Coltof Adviesgroep' Op dit moment hebben wij (in Duitsland) een zeer interessant beleggings & uitpondingsproject in de verkoop bestaande uit 85 vakantieappartementen (53 twee-kamer appartementen en 32 studio's) verdeeld

Lees meer....
Appartementenproject Coltof Adviesgroep exterieur sneeuw.jpg
Info over luchtfotografie Een specialist op gebied van luchtfotografie is de firma Flying Focus.
Contactpersoon: Herman IJsseling.

Adres: Sint Janslaan 56
1402 LV Bussum Postbus 111
1400 AC Bussum <

Lees meer....
Makkum in Zee (Friesland).jpg
Spaarrente blijft dalen! AMSTERDAM - Banken blijven hun spaarrente verlagen. SNS Bank verlaagt dinsdag de rente naar 2,15 procent en biedt daarmee niet langer de hoogste rente op een vrij opneembare rekening zonder beperkende

Lees meer....
Spaarvarken gold met munten en dakje .jpg
Artikel Volkskrant inzake het kopen van een vakantiewoning .... Een vakantiewoning kopen en verhuren is door de kredietcrisis een betere belegging dan sparen. Wil Thijssen informeert naar de financiŽle voordelen van een tweede huis.... Op zoek naar individuele vakantiewoningen en/of projecten! Voor onze relaties zijn wij op zoek naar bestaande vakantiewoningen direct gelegen aan het water in de provincie Friesland en Noord-Holland. Tevens zijn wij sterk geinteresseerd in overname van bestaande

Lees meer....
Artikel Telegraaf Recreatiewoning interessante belegging! APPELTJE VOOR DE DORST
door ISABEL MICHELOTTI


Een boerderij op het Franse platteland of een vakantiehuis in Spanje kan heerlijk zijn als plek voor jezelf, maar de aanschaf en het onderhoud

Lees meer....
Telegraaf logo.png

BijzonderHuis.COM / receptie@BijzonderHuis.com / Tel. +31 (0) 223-865091.